Hallo,
Aangenaam.

Mijn grote passie voor visuele communicatie, kritische oog, kriebelende handen en creatieve inborst zijn mijn tools die ik op allerlei manieren inzet. Of het nu gaat om fotografie, schilderen of keramiek. En, uiteraard, grafisch design!

Als grafisch vormgeefster staan er inmiddels vele jaren aan ervaring op de teller en ligt er een CV die goed is gespekt met allerhande werkgevers, afwisselende opdrachten en scherpe skills. Vol enthousiasme en vertrouwen opgebouwd dankzij een duidelijke visie voor ogen. Na een opleiding op de Grafische School kon ik al snel aan de slag bij een marketing-communicatiebureau wat leidde tot een constante stroom aan publicaties zoals advertenties, huisstijlen, flyers, catalogi en banners.

Al deze ervaring en vaardigheden komen nu samengebundeld nog meer tot bloei in mijn werk als freelance vormgeefster sinds de start van mijn eigen bedrijf Jossiedesign in 2016. Het resultaat is verrassende, duidelijke en relevante communicatie in een aantrekkelijk visueel jasje. Ik laat het beeld spreken, het verhaal stromen en ik help in het optekenen van jouw verhaal, het polijsten van de gewenste uitstraling en het kerven van een unieke visuele taal. Eigen inzicht en creativiteit in opmaak en vormgeving, uiterste precisie en kwaliteit, daarin ligt mijn kracht.

‘Hoge kwaliteit leveren tegen een betaalbaar tarief en bereikbaar voor iedereen.

Creatief concept leidt tot effectief ontwerp!’

Mijn werk en karakter, die onlosmakelijk verbonden zijn, leunen op belangrijke kernwaarden als authenticiteit, puurheid, passie en beleven. En daarin staat persoonlijk contact, nauwe samenwerking en vertrouwen centraal. Dat heeft als grote plus het snel kunnen inschakelen van mijn persoonlijke netwerk van experts en een vruchtbare samenwerking met andere ZZP’ers en grafisch vormgevers. Maar ook een soepel en prettig contact met opdrachtgevers. De lijntjes blijven kort en flexibel, waardoor de persoonlijke betrokkenheid een belangrijke bouwsteen is in het creatieve proces.

‘Ik wil authentieke professionele ontwerpen aanbieden waarin de klant zich herkent, zodat we samen tot een originele en exclusieve uitstraling komen. Ontwerpen zijn maatwerk en ontstaan door co-creatie met de klant, door elkaar te inspireren.’

WAT DOE IK GRAAG?

Keramiek | Fotografie | Schilderen | Wandelen | Skiën | Lezen | Klussen in huis | Tuinieren

Guilty Pleasure: CHOCOLADE, PUUR!